pedronsandra.reismee.nl

Onze terugreis

Zaterdagmorgen gaat onze ‘grote terugreis’ naar Nederland beginnen.

We vliegen om 11:30 uur (17:30 uur Nederlandse tijd) vanuit Santa Cruz naar Sao Paulo (Brazilie) om daar om 15:15 te landen (20:15 uur Nederlandse tijd).

Met vluchtnummer KL 792 vertrekken we 18:40 uur (23:40 uur Nederlandse tijd) richting Nederland. En als alles volgens planning verloopt zullen we zondag 3 mei om 11:10 uur landen op Schiphol.

Zus en Harrie Verheijen

Nogmaals een goede terugreis.
Heel veel liefde en geluk met jullie Boaz.
Een fijne toekomst tegemoet.

Zus en Harrie

Marlies

Een goede reis, (met hopenlijk een lang slapende Boaz) Groetjes

KimT

Heeele goede reis!

Riek

Rust vandaag nog maar goed uit zodat je de lange reis
goed doorkomt.
Tot spoedig weerziens.

RHTB

Zo te zien zijn Boaz en zijn kapsel helemaal klaar voor de terugreis en de ontmoeting met zijn "fans"! Een hele goede reis!!

johan,linda,daan en raf

wat een cool kapsel, Boaz is er klaar voor!
we wensen jullie een goede vliegreis!
groetjes en tot snel

mick & Co

Jullie hebben zeker wind in de rug dus zal de reis zeker snel verlopen. See you in Holland.

Mick

Tiemen, Anneke en jonathan

We wensen jullie een hele fijne reis toe morgen , we hebben hier genoten van jullie reisverslag en de heerlijke foto,s van jullie.

Geniet volop en zo als het nu lijkt lekker warm weer bij thuiskomst

groetjes Tiemen, Anneke en Jonathan

Erwin&Jannek

Gooj terug reis !!!
Tot in Neejwieërt!
Gr. Erwin & Janneke

Annelies, Bennie, Romy en Maud Droog

Wij wensen jullie een hele goede terug reis toe en we hebben genoten van de vele de mooie verhalen die jullie hebben geschreven.

Groetjes Annelies, Bennie, Romy en Maud Droog

Lambert en Wilma

Hoi Pedro en Sandra.

Wij wensen jullie samen met Boaz een hele goeie terug reis!

Groetjes Lambert en Wilma.

Els Riemersma

Een hele goede terug reis samen met Boaz. Toch wel bijzonder om samen thuis te komen in Nederland. Heel veel geluk met zijn drietjes. Albert, Els en Alex

Tiny & Wim

Hoi Pedro en Sandra,

Vea winse uch eine gooie reis tow en komtj good thoees. Vea zeen der noa oet um uch drei-je te moge zeen en de kleine Boaz te bewongere.

Groetjes