pedronsandra.reismee.nl

Het wordt een Laisser Passer!!!

Na het ontbijt vertrekken we naar het Nederlands Consulaat, we hebben met Ludo afgesproken dat we in de loop van de ochtend komen. Staan we net voor de deur, nog niet iedereen is uit de taxi gestapt, belt Ludo Pedro op. Ludo noemt het telepathie dat we op dat moment voor de deur staan, we bellen aan en met de hele bubs zijn we in no-time boven. Nog voor we zitten zegt Ludo enthousiast dat hij goed nieuws heeft! (daarom belde hij dus, hij stond te popelen om ons het goede nieuws te vertellen). We mogen de kinderen mee naar Nederland nemen op een Laisser Passer!!!

Dit is het beste nieuws dat we kunnen krijgen. Dat betekent namelijk dat we geen noodpaspoort aan hoeven te vragen en dat we volgende week zaterdag naar huis kunnen vliegen!!! Wauw, we hadden helemaal niet verwacht dat we vandaag hierover iets te horen zouden krijgen, we zouden alleen papieren gaan invullen en de secretaresse zou, als alles duidelijk zou zijn, het hokje aankruisen van het noodpaspoort of het Laisser Passer. Ludo heeft aan de ambassade van Lima hiervoor toestemming gevraagd met de reden dat wij voor afreizen niet wisten van de nieuwe regels van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ze gaan hiermee akkoord.

Nadat we alles in hebben gevuld en op de hoek een kopie zijn gaan maken van onze paspoorten lopen we naar Alexander om het te vieren met een lekker stuk appeltaart. Het is half 1 als we weer terug in het appartement zijn. Boaz, die op de arm al een tijdje geslapen heeft blijft huilen, pas om 14:00 uur valt hij in slaap. Papa bevestigd de reis via de mail en laat het thuisfront weten dat we eraan komen.

Tot halverwege de middag is het behoorlijk regenachtig in Santa Cruz, onze humeuren zijn echter stalend zonnig! Het begint langzaam door te dringen dat we echt nog maar een week hier zijn. Een heel raar gevoel hoor…, heerlijk dat we weer naar huis kunnen maar het dringt ook door dat we onze zoon mee gaan nemen uit zijn land en dat raakt een gevoelige snaar. We gaan nog volop genieten van onze laatste week hier in het geweldige Bolivia en hebben nog van alles in de planning (als we dat maar allemaal redden..).

Aan het einde van de middag laten we Boaz lekker in de vochtige zandbak spelen. Hij stopt zijn vingers in zijn mond en vanaf vandaag weet hij ook hoe zand smaakt. Terug in de kamer gaat hij weer op zijn knieën zitten en begint hij een paar ‘pasjes’ te kruipen. Als mama dit wil filmen laat hij zich op zijn buik zakken en komt hij snel naar de camera toe ‘getijgerd’, die dingen zijn veel te interessant….

Marlies

Dat is goed nieuws, nu kunnen jullie genieten van de laatste week, ook echt vakantie houden. Groetjes

Zus en Harrie Verheijen

Gefeliciteerd! Dat is goed nieuws.

De komende dagen nog even "bewust" indelen, een week is vlug voorbij.

Met veel levenservaring opgedaan te hebben laten jullie Bolivia achter om Boaz in Nederland een "thuis" te geven.

groetjes, Zus en Harrie

Roel en Leen

Proficiat!!! En geniet nu maar van de laatste week vakantie en het mooie (warme dan) weer daar...

groetjes Leen en Roel

RemkoHannekeTijnBente

Dat is goed nieuws! Lekker om duidelijkheid te hebben en dat er een einde is gekomen aan het paspoort/papieren gedoe! Geniet ze nog daar en tot snel!!

Toos en Hans

Wat is dat fijn nieuws. En ook een anti-climax ineens hé. Ik kan me voorstellen dat er dan ineens 1001 gevoelens door je heen gaan.
Geniet de laatste week nog lekker en dan kunnen jullie aan het leven als gezin in Nederland beginnen!
Groetjes, Toos en Hans

chantal

fantasties nieuws geweldig jullie kunnen de dagen nu gaan aftellen en jullie kereltje mee naar huis nemen.
toppie nog een hele fijne week daar maar ik geloof wel dat dat zal leuken
dikke kus chantal patrick maartje en rick

Ries - Tom - Jeroen - Marieke

Leaving....on a jet-plane...(muziekje kwam even in me op)

Bijna zover dat jullie naar huis komen. Wat goed dat nu alles geregeld is...Geniet nog eff lekker daar,voor je het weet zit je weer in een ritme van alledag hier.

Wel heel fijn dat jullie weer onze kant op komen. We hebben zo meegeleefd, nu zijn we er ook wel weer aan toe om jullie in levende lijve te zien, hahaa...

Weertse groet!

Thieu en Lies.

Wauwwwwww!!!!! Wat een fantastisch nieuws.
(Blij dat we nog even de mail bekeken hebben voor we zometeen op vakantie gaan.)
Vanaf nu gaat daar natuurlijk alles razend snel, want plotseling moet er in actie worden gekomen.
We wensen jullie een fijne laatste week en hopen dat jullie alles goed kunnen afsluiten in Bolivia, om hier bij ons een nieuw leven te gaan beginnen.
Ook een hele goede vlucht en thuisreis gewenst.
We zien jullie gauw weer en kijken er naar uit kennis te maken met ons neefje Boaz.
Groetjes van Thieu en Lies

Tiemen, Anneke en Jonathan

Van harte gefeliciteerd , dit is geweldig nieuws zeg.

Scheelt een hele hoop rompslomp en deze week de laizzes passer in handen en nu eerst nog maar even lekker genieten van het mooie land van jullie Boaz

Groetjes Tiemen, Anneke en Jonathan

Tiny, Pieter en de kids

Fantastisch nieuws !!!

Geniet nog heel bewust van de laatste dagen in Bolivia want de terugreis maar nu mét jullie zoon Boaz komt eraan. Een geweldig vooruitzicht voor iedereen!!!

Doortje

Super dat jullie naar Limburg komen!
Nu nog even genieten van Bolivia, hopelijk lukt dat nu alle regeldingetjes achter de rug zijn, nog beter!!

Liefs Doortje

johan,linda,daan,raf

Wat een goed nieuws, super!
maar wat zullen jullie Bolivia ook gaan missen.
geniet van de laatste week en tot snel

Leon & Carôle

Te gek!
Veel plezier nog de laatste week in Bolivia.
... tot gauw.

Groetjes van Leon & Carôle

Zus Verheijen

Vandaag heb ik vaak gedacht aan alle blijdschap die jullie in je hart meedragen.
Graag wil ik het volgende gedichtje voor Sandra en Pedro
op de mail zetten.

HET GELUK VAN EEN K I N D
IS DAT VAN EEN R O O S
DIE VAN EEN DRUPPEL W A T E R
EEN P A R E L MAAKT.

gr. Zus

Ingrid, Harm, Mexx & Vega

Volgens mij zijn wij de enige die het stiekem een beetje jammer vinden dat jullie niet een weekje langer moeten blijven. Nu kunnen we jullie namelijk niet opwachten op schiphol, omdat we zelf op vakantie zijn. En dat hadden we ontzettend graag gedaan!!!
Maar natuurlijk is dat een kleinigheidje bij het grote geluk dat jullie ten deel is gevallen. EINDELIJK mogen jullie je grote geluk aan iedereen gaan showen.
Ik kan me ook voorstellen dat het vertrek daar met gemengde gevoelens gepaard gaat, maar jullie kennen nu zijn 'roots' en ik geloof vol overgave dat jullie hem die niet laten vergeten.
Geniet van de laatste week en tot heel snel!!!
Groetjes van ons!!!

Lambert en Wilma

Heerlijk, lekker met z'n drietjes richting Nederweert.
Geniet nog maar lekker in deze laatste week!!!
Niet te volproppen, ook een beetje ontspannen voor de grote reis gaat beginnen.

Groetjes Lambert en Wilma.

Mien

Wat fijn dat nu alles rond, het was wel spannend.
Geniet nog van het laatste weekje en tot gauw

gr uit Ospeldijk

Johan, Robertha en Franz

Dat is goed nieuws!! Geniet nog van jullie laatste weekje, en dan op naar jullie leven hier samen met Boaz........heerlijk!
Het is ook heel fijn om dadelijk weer thuis te zijn op je vertrouwde plekje en met je eigen spulletjes!

Grtjs, Johan, Robertha en Franz...

marga

Een hele dikke proficiat,ontzettend goed nieuws en wat zal dit een rust geven.
Heel veel liefs en tot "live" in Holland.Nog even genieten in Bolivia en dan verder genieten in nederland.

Joyce

Wat een goed nieuws!! Super man!!!
Geniet nog van jullie laatste week daar en dan met jullie mannetje richting Nederland!
Liefs van Joyce.

hans en janet

super!!!!!!! eindelijk kunnen jullie Boaz in het echt gaan showen!!!! Geniet nog even van het mooie land en sluit het in jullie hart!!!

Groetjes Hans en Janet

Erwin & Janneke

Gewéldjig! Proficiat!
Genietj nog van diej lèste daag ...