Babysitten
Vanmiddag hebben we opgepast op Miguel en Valeria. Valeria gaat samen met Boaz en Pedro zwemmen, en eigenlijk hebben ze Pedro helemaal niet nodig. Ze amuseren zich prima met z’n tweeën. Boaz zit in zijn bootje en houdt hun kleine bal stevig vast. Dat moet ook wel want Valeria vaart met hem naar Afrika! Ze zien zebra’s, olifanten en giraffen. Boaz ondergaat de wilde zee en komt heelhuids weer terug in Bolivia. Sandra en Miguel amuseren zich aan de kant van het zwembad, Miguel wil al volop lopen rondom de ligbedden en als hij dat rondje wel heeft gezien loopt Sandra een eindje met hem mee naast het zwembad. Om hem een beetje plezier van het water te gunnen, tilt Sandra hem op en laat zijn voetjes heel even in het water zakken en er weer uit. Dan komt er een brede lach bij Miguel en wordt het een leuk spelletje, je raadt al in welke richting hij iedere keer loopt. Terug op hun kamer is het etenstijd voor Boaz, die krijgt een groentehapje en omdat Miguel begint te protesteren maken we hem een bordje pap. Wanneer Sandra de pap aan Miguel geeft begint Boaz, die net zijn eten op heeft, luidkeels te protesteren! Als er pap in zicht is wordt Boaz enorm fanatiek! Zoals al eerder gezegd, de pap is hier verslavend, dat wordt afkicken in Nederland waar de pap waarschijnlijk niet zo zoet is als hier.
Het is half 7 wanneer Inés arriveert, ze komt ons op de hoogte brengen van de status van de procedure. De papieren van de rechter liggen al in La Paz voor het Conformidad, de andere twee stellen hebben hierbij een klein beetje vertraging opgelopen omdat het officiële papier op was en nieuw papier uit La Paz moet komen (hoe verzin je het, papier op…).
We hebben dus vandaag echt geen foto’s gemaakt, ook niet op het laatste moment. Maar hadden voor de paasdagen al een foto in petto. Op deze manier hebben ze een supermercado versiert (allemaal piepschuim).

Fijne Paasdagen, in Bolivia.
groetjes, Zus en Harrie
Laat Boaz maar veel naar die prachtige paashazen kijken want die hebben we in Nederland toch echt niet.
We hebben op het moment wel prachtig (paas)lenteweer. Het is erg warm voor de tijd van het jaar. Dat zie je meteen aan alle bomen en struiken die meteen helemaal uitschieten. De natuur is nu op zijn mooist.
Nog veel plezier in Bolivia. Gaat het lukken om begin mei terug te zijn?
Groetjes
Toos
Dat word Bolivi-bambix inslaan voor Boaz dan,voor jullie huiswaarts keren met de kleine man!