2 weken Bolivia
We zijn vandaag alweer 2 weken in Bolivia. Wat vliegt de tijd toch. De afstemming van de ritmes van papa, mama en Boaz begint goed op gang te komen (Boaz slaapt overdag al 2 keer). De dag wordt verder ingevuld door samen te gaan zwemmen (Pedro met Valeria en Sandra met Boaz). Bij het in bed leggen van Boaz voor zijn middagdutje blijkt Rafke (de gele giraf) en het schaapje niet meer in het bedje te liggen. We zoeken de hele kamer door maar ze zijn nergens te vinden. Als wij dit doorgeven aan de receptie staan binnen 2 minuten de 2 kamermeisjes bij ons aan de deur met de vermiste knuffels. De knuffels zijn tussen het wasgoed terecht gekomen toen ze de bedden kwamen verschonen (we krijgen iedere dag schone lakens).
Vanavond hebben we er een beetje een Hollandse avond van gemaakt door op programmagemist.nl een paar afleveringen Kinderen geen Bezwaar en de Dik Voormekaar show te kijken.
Ja..de tijd gaat snel inderdaad.
Al vele verhalen en herinneringen verder daar in het verre Bolivia.
We blijven lekker met jullie meeleven,..heerlijk. Dat is nog eens wat anders dan de dagelijkse mails. Is elke keer weer spannend, 'wat maken ze nu weer mee?'
En die Boaz doet het al zo goed.Heerlijk toch??
Weertse groet!
Wat een luxe elke dag schone lakens! Maar vanwege de warmte misschien ook wel noodzaak! Hier wordt het ook al een beetje warmer. We hebben allemaal zin in de lente. Die komt eraan want dit weekend speelde mengelmoes alweer hun toneelstuk. En dat is toch het begin van de lente?! Ik hoop dat er bij jullie in het hotel niet zoveel vreemde gasten zitten als in het hotel van mengelmoes!! Groetjes!!