pedronsandra.reismee.nl

Afhaalchinees

Net na de middag gaan we met Ilse en Arjan inkopen doen bij de Hipermaxi. De taxichauffeur staat, zoals afgesproken, na 1 uur weer op ons te wachten. Hij staat bij de kassa en neemt de boodschappentassen van ons over. Omdat we brood, toast en leverworst hebben gekocht hebben we daarna op de kamer gegeten. Een gekookt eitje op de boterham en ook toast met leverpastei smaakt goed. In het restaurant zijn de boter en de kaas erg gezouten. De dieetboter die we hebben gekocht is zonder zout en heeft een meer Nederlandse smaak.

's Middags heeft Pedro ‘de Limburger' op de laptop gelezen en hebben we gezwommen en even in de zon gelegen. Het andere Nederlandse stel kwam bij ons liggen en door te bladeren in de Lonely Planet kwamen we op het idee om chinees te gaan halen. De mannen zijn met de taxi naar de ‘afhaal' chinees gereden, die pas om 19:00 uur openging (15 minuten wachten). De taxichauffeur vond het wel lachen en bleef graag wachten tot we de bestelling hadden. Na 1,5 uur onderweg te zijn geweest zaten we met z'n vieren op onze kamer te smullen van al het lekkers.

Pieter, Tiny, Marc, Rob en Bodine

Sandra en Pedro,
Wat geweldig dat julllie over niet al te lange tijd jullie zoon in de armen kunnen sluiten.
Boaz wat een geweldige stoere en krachtige en lieve naam!
Ik wist niet dat jullie al op weg waren maar ik hoorde het vandaag uit de eerste hand van een trotse oma.
Groetjes van allemaal

Ingrid, Harm, Mexx & Vega

OOOOOOOOOOOO nog 1 nachtje slapen en dan is het zover!!!
Van slapen zal misschien niet zoveel komen van de spanning, maar probeer in ieder geval maar zoveel mogelijk te rusten dan, zodat jullie mannetje jullie niet voor de eerste keer ziet met gigantische wallen :-)
Heeeel veel plezier en ook succes morgen. Wij zullen aan jullie denken!!

Liefs van ons.

Janet en Hans

En is de Chinees een beetje vergelijkbaar met zoals we het in NL gewend zijn? Hopelijk krijg je er op de belangrijke dag (gaat nu dan toch eindelijk door he?) morgen geen last van...