Relaxed dagje
Tijdens het ontbijt een gesprek gevoerd met Inés in het Spaans, Engels en met handen en voeten. Inés wil een foto van ons omdat ze vanmiddag naar La Esperanza (kindertehuis) gaat. Dit is muy importante, ze wil Boaz een foto laten zien zodat hij ons kan herkennen straks (een baby van 7 maanden die ons herkent van een foto?). Omdat we er geen hebben meegenomen van thuis maken we een foto en laten deze afdrukken.
Net voor de middag zijn we met 3 stellen in 1 taxi! naar de supermarche gereden. 3 vrouwen, bijna dubbelgevouwen op de achterbank, hiervoor 2 mannen en Inés en op de bijrijderstoel de Laurensmet Valeria. In de supermarkt wijst Inés ons waar we de komende weken onze kleren kunnen laten wassen en strijken. Voor 10 bolivianos (1 euro) kunnen we 1 kilo laten wassen. In de grote, chaotische supermarkt proberen we onze weg te zoeken, we hebben de indruk dat iedereen vakken aan het vullen of aan het prijzen is. Omdat we, als we allemaal onze voorraden water (en de rest) hebben ingeslagen, niet meer in 1 taxi passen gaan we met 2 auto's terug.
Op het einde van de middag als we samen met Laurens en Mireille in de hal van het hotel gezellig zitten te kletsen en Pedro Valeria amuseert (en daarmee ook ons) komt Inés terug uit het kindertehuis en vertelt ons dat ze Boaz heeft gezien. Hij is mooi bruin (moreno) en lijkt op Pedro. Ze lacht en vertelt dat hij net als Pedro weinig/geen haar heeft. Ze heeft hem de foto laten zien die hij, volgens Inés, aandachtig bekeek. Het is super om zo informatie over Boaz te krijgen. Als alles goed gaat hebben we woensdag de eerste audiencia en mogen we naar hem toe.
Vanavond hebben we net als gisteravond gezellig met z'n allen gegeten. We hebben het gevoel dat we ‘geland' zijn in Santa Cruz.
Volgens mij lijkt ie dan ook op mij, qua kapsel dan ;-)
Klinkt allemaal wel positief (hoogbegaafd kind van 1 jaar met beeldherkenning). Veel plezier en succes met het aftellen tot de ontmoeting!
Erg leuk om dit zo te lezen. Dat jullie aparte dingen meemaken verbaast me(ons) niet, en dat de eerste dingen positief verlopen is prettig om te horen (lezen)!
Heb het maar heel fijn daar samen, en we zien ONTZETTEND uit naar de eerste beelden van Boaz, zeker nu we weten dat hij op Pedro lijkt, hahaaa.
Weertse groet!
Wat geweldig, dan gaan jullie nu bijna naar jullie kleine mannetje toe, en wat leuk dat hij op Pedro lijkt!!
Geniet ervan morgen, het zal een emotionele dag worden.....ben benieuwd of hij jullie zal herkennen...hahaha!
Grtjs, Johan en Robertha!
Hallo Pedro en Sandra,
De laatste daagjes aftellen!
Goed om te lezen dat jullie al thuisraken in het Cruziaanse. Overigens: je kunt de was ook gewoon in het hotel (Yotau) laten doen, kost niks en het drogen is ook gratis. Je krijgt t keurig opgevouwen terug, kan zo weer in de kast ;-D
We lezen met plezier jullie verhalen en zijn heel benieuwd naar de Moreno Boaz. Zitten met spanning donderdagochtend achter de computer hoor!
groetjes van
Dennis, Gythe y Manu
Geweldig!!
Ik leef met jullie mee en kik uit naar het volgende verhaal.
Liefs Mieke
Wat een enerverende belevenis. Nog een nacht slapen als dat gaat lukken. Besef dat jullie nu je eigen geschiedenis schrijven. Veel succes met de eerste aanblik van Boaz. Tears!
Nog efkes! Wat spannend.... ook wij zijn zóó benieuwd naar jullie kleine vent, dus dat moet voor jullie helemaal mega-spannend zijn. Veel plezier!
Vrakkerse-groet :) RHTB
zo maar grapjes maken over een kapsel, dat kan er bij mij niet in en zeker niet als ik niet kan verstaan wat er gezegd wordt. Hoe zou dat uitzien als iemand met handen en voeten over een kaal hoofd staat te vertellen. Maar dan, morgen is het woensdag. Op het moment dat ik naar Roermond rijd, gaat normaal een zwarte Volvo richting Houben en BJZ. Nu gaan jullie misschien dezelfde windrichting volgen, een paar kilometer verder weg en vooral met een andere wereldse bestemming. Geniet, geniet.......!
hoi is het mooi in santa kroes?
MAMa zegt dat het morge een speeciale dag is omdat jullie dan BOAZ Gaan zien!! dat vind ik leuk.
dag Lotte
Ha sjatte
Noa ein lestige waek wil ich toch efkes get loate weite.
Wae dinke tusse de troane door aan uch en eur klein menneke. Geneet met volle teuge van elk klein moment! Knoevel NMLR
Spannend, spannend, spannend!
Zie uit naar de foto's van Boaz. Hopenlijk lukt het slapen vannacht nog wel.
Lieve groetjes
Oooooog wat een spannende dagen.
wat zal er allemaal door je heen gaan als je Boaz voor het eerst ziet.
Ben ook erg benieuwd welke maat kleertjes hij heeft en wat hij allemaal eet op een dag.
Kippenvel.....
Wat fijn dat we jullie zo goed kunnen volgen.
Vandaag naar Boaz, wat spannend en mooi!
Geniet met elkaar!
Heel veel groeten uit Kessel-Eik
Alexandra, JP & de meisjes
nou spannend hoor vandaag,... moet wel lachen dat hij op Pedro lijkt,voordeel is Boaz krijgt nog haar, en Pedro steeds minder (grapje)...GENIET vandaag,.. en morgen hopen wij de eerste foto te zien van jullie " menke"
groeten oet "Brachbaek"(is het koud en guur)
Kei spannend allemaal. We zien uit naar de foto van Boaz. Geniet van alle momenten!