Veilig aangekomen
Na een tussenstop inclusief overnachting in Sao Paulo (Brazilie) zijn we nu vanavond 17:45 uur lokale tijd op onze eindbestemming Santa Cruz (Bolivia) aangekomen. Ines, de dame welke alle adoptieprocedures regelt vanuit Bolivia, (leeftijd 61 jaar, lengte 150 cm) vangt ons met open armen op. Drie door haar geregelde taxi's worden volgestouwd met koffers en gaat het in een heuse karavaan slingerd over de wegen (standaard rijgedrag) richting het hotel Yotau (op het vliegveld hebben we ook de 2 andere koppels, Laurens, Mireille en Valeria Koster Kuijs en Ilse en Arjan de Jong van Riet, ontmoet). Na een uitgebreide incheckprocedure, waarbij diverse formulieren ingevuld dienen te worden, krijgt de lobby-boy nog de laatste correcties door welk koffer bij welke familie hoort. Hij is even aan het oefenen met de namen en zegt familia Baes (de V wordt in het Spaans als een B uitgesproken). Samen oefenen we de V, een komisch gezicht en de lobby-boy heeft er schik in. Daarna vragen ze de voornamen. Pedro noemt zich heel populair San Pedro waarbij iedereen hartelijk moet lachen.
Hierna gaat het richting de kamers. Elke kamer is zeer goed uitgerust en bestaat uit 3 compartimenten; de eerste ruimte is de kamer annex keuken; het 2e deel is de slaapkamer met een uitgebreide wandkast voor de kleren en een badkamer met ligbad. De woon- en slaapkamer zijn voorzien van een airco wat ook wel noodzakelijk is voor het klimaat. Na het inruimen van de kamers is afgesproken om samen met Ines nog een hapje te gaan eten in het restaurant. Na het eten krijgen we nog de laatste instructies voor morgen.
We gaan samen met Ines naar de supermarkt om inkopen te gaan doen voor onze kinderen !!! We beginnen nu echt te zien dat de verhalen van onze voorgangers niet uit de luchtzijn gegrepen, Ines is een echte moederkloek die de touwtjes strak in de hand houd.
En nu maar duimen dat de eerste afspraak met de rechter snel geregeld is.
Groetjes Ton en Marlies
Wauw! Wat een avontuur!
Geniet ervan...go with the flow. Nog even en dan zijn jullie mama-Sandra en papa-Pedro...
Sjiek!
Heel veel groetjes en tot het volgende verhaal!
Heerlijk jullie zijn veilig aangekomen.
Ines het touwtje niet te strak in handen laten houden en lekker je eigen gang gaan dat kan namelijk prima.
hopelijk hebben jullie morgen of overmorgen de overdracht
veel plezier
en geniet van het lekkere weer
groetjes Tiemen, Anneke en Jonathan
hoi Pedro en Sandra gelukkig zijn jullie op de plaats van bestemming aangekomen, en Pedro hoe is het gegaan tijdens de vlucht geen last meer van je verkoudheid?, hopelijk zullen jullie Boaz snel in jullie armen kunnen sluiten. ik /wij kijken uit naar de eerste foto's geniet van het weer en ik hoop snel weer iets van je te horen.
ps de kruimelvlaai was weer lekker Pedro (stuk bewaren is te lang)
groetjes Margo
Ik wens jullie vooral een spoedige afwikkeling en veel plezier liefde en mooie momenten in verbinding. Lieve groeten Nicole
fijn dat het eerste stukje van de reis goed is verlopen.
wij hopen dat jullie Boaz snel kunnen zien en wij dan ook. Goede reis nog,
groetjes xx
Wanneer is het eindelijk zo ver? Het duurt nu echt niet lang meer...
hoi sandra en pedro
geniet van je dagen en hopelijk zien jullie jullie zoon boaz vlug en kunnen julie hem in je armen sluiten.
groetjes piet en nelly