Afreisgesprek
Afgelopen vrijdag (3 dagen na ons voorstel!) kregen we weer een telefoontje van de NAS waarbij we even gezellig met Macky onze eerste bijzondere momenten uit hebben gewisseld. Daarna vertelde ze dat we er rekening mee moesten houden dat we misschien al 28 februari mogen afreizen! Wauw, dat zou toch echt helemaal super zijn. Het word tijd dat we alles gaan voorbereiden!!
28 februari reizen nog 2 echtparen af om hun zoontjes op te halen in Bolivia. En Ines, de contactpersoon in Bolivia, wil onsgraag dezelfde tijd in Santa Cruz hebben zodat ze voor de verschillende rechtzittingen niet steeds op en neer hoeft te vliegen tussen haar woonplaats Cochabamba en Santa Cruz, maar drie stellen in 1 dag kan ondersteunen. Wij zijn het natuurlijk helemaal met haar eens.....
De agenda's werden gepakt om een tijdstip voor het afreisgesprek te prikken. Zodoende dat we vanmorgen vroeg in de auto zaten om op tijd in Oudewater te zijn. Met weinig files zo in het midden van de week waren we ruim op tijd.In een paar uur tijd hebben we alles doorgenomen over de reis, de voorbereidingen en alles wat ter plaatse van ons wordt verwacht (en wat we moeten laten). Nu blijft het afwachten of de rechter ons begin maart al wil zien?
SPANNEND!!!!!!
Iedere dag is er 1, maar zelfs een maand opschuiven is natuurlijk helemaal te gek!!
Wij zullen voor jullie duimen.!
Wow, nu gaat het nog sneller dan we hadden mogen dromen. Rust maar een paar dagen lekker uit en neem de tijd voor elkaar. We willen best mee om de koffers te dragen!!!!