pedronsandra.reismee.nl

Ongeloveloos!!

Om 11 uur gaat op mijn werk (Sandra) de telefoon. Het is Macky van de NAS (Nederlandse Adoptie Stichting). Het is ongelofelijk maar waar!! Er is een kindje uit Bolivia met ons gematched, EN het ministerie van Justitie in Nederland heeft het goedgekeurd. Door een nieuwe regeling vanaf 1 januari 2009staat het belang van het kind voorop (en mag in deze situatie het leeftijdsverschil tussen het kindje en de oudste ouder groter dan 40 jaar zijn).

Daarna natuurlijk direct papa Pedro opgebeld, in Amsterdam op een beurs! Wezijn wel erg ver uitelkaar, net vandaag!! Daarna trillend als een rietje (alle spanningen van de afgelopen jaren komeneruit) mijn collega'shet goedenieuws verteld en als een kip zonder kop rondgelopen!

Ik (Pedro)mag al mijn emoties per telefoon met familie,vriendenen collega's delen,Sandra natuurlijk vaak aan de lijn gehad. En niet alleen onze wereld, maar ook de wereld van de mensen om ons heen staat op de kop. Geweldig, nog niet te bevatten.....

Na 12 uur 's nachtssluiten weelkaardan eindelijk in de armen.

WEKRIJGEN EEN ZOON!!!

BOAZÁNGELHERNANDEZVILLA

Hij is geboren op 21 juli 2008 in Santa Cruz, Bolivia. en woontnu in Hogar de la Esperanza.

Hopelijk mogen we in april naar Bolivia gaan om ons ventje in onze armen te sluiten.

Jorgen, Judith, Jalieke en ?

Echt geweldig nieuws!
Leuk dat we met jullie mee kunnen leven en reizen.
We wensen jullie heel veel succes en plezier op jullie droomreis. geniet van die droom die werkelijkheid gaat worden.

Veel liefs van ons.

Lindsay, Eric & Maddy van de Ven

Lieve Sandra & Pedro,
Wat een ontlading, wat een vreugde en wat een emoties! En wat een mooie naam: Boaz. We wensen jullie alle geluk van de wereld en gaan zeker jullie prachtige reis volgen. We kunnen niet wachten tot we een foto te zien krijgen van jullie ventje. Laat die vlinders in de buik maar lekker fladderen!
Liefs,
Lindsay, Eric & Maddy

Ingrid, Harm, Mexx & Vega

Lieve Sandra & Pedro

Hoewel ook wij de naam Boaz bovenaan ons lijstje hadden staan, kiezen wij met alle liefde wel een andere als dat betekent dat jullie mannetje zo gaat heten. Zo'n wondertje verdient nou eenmaal de mooiste naam die er bestaat!!!!
Wij zullen jullie avontuur op de voet volgen, wensen jullie enorm veel plezier bij alle voorbereidingen en hopen natuurlijk dat de dag dat jullie in het vliegtuig mogen stappen, heel snel dichterbij komt!!!

Heel veel liefs
Harm, Ingrid, Mexx & Vega

mick en paddy

als ouders weet je hoe het moment dat je hoort dat er een kleine op komst is wordt gegrift in je geheugen, onuitwisbaar. we kunnen ons daarom ook als geen ander voorstellen hoe de ontlading van alle spannende jaren bij jullie moet zijn geweest. het smsje van Pedro vanuit Amsterdam heeft ook bij ons voor meer dan kippenvel gezorgd, temeer dat we jullie dit geweldige geluk van harte gunnen. Uit alle warme reacties blijkt ook dat er zoveel mensen met jullie meeleven en dat geeft voldoende steun voor de spannende tijd die nog komen zal. En dan dat ene moment waarop jullie Boaz voor het eerst in jullie armen nemen. En als het ff lukt willen we jullie natuurlijk met al die andere lieve mensen om jullie heen voor de warme ontvangst in Nederland zorgen. Wordt vervolgd .........

hans en janet

Ha Sandra en Pedro.

Het is echt geweldig nieuws. We leven dan ook erg met jullie mee. We vinden het erg leuk dat we mee mogen delen in jullie geluk en we hopen dat het een ongelooflijke en super mooie reis zal worden. Dit is een ervaring die je niet alle dagen mee zal maken, geniet van alle momenten voor, tijdens en na de reis. Veel liefs, Hans en Janet

José Snijders

hallo Sandra en Pedro,
wat geweldig nieuws. Ik vind het heel fijn voor jullie dat jullie droom nu vervuld wordt. Het is een flinke 'zwangerschap' geweest maar de laatste weken gaan wel heel spannend worden. Geniet van elke dag.
Ik wens jullie een fijne voorbereiding op de reis en op de ontvangst van jullie mannetje.
hartelijke groeten, José Snijders

chantal

hoi pedro en sandra

heel veel plezier met al jullie voorbereidingen voor de lange ries naar jullie zoon BOAZ ik heb de website al bij de favorieten staan we blijven jullie op de voet volgen veel geluk samen en het aftellen is eindelijk begonen

groetjes chantal patrick maartje en rick x x

Anke Lenaers

Beste Sandra en Pedro,

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Ik zal jullie reisverhaal met veel plezier volgen. Geniet ervan.

Anke

Ildiz van Heel

Hoi Sandra en Pedro,

Wat een geweldig nieuws!! Een zoon. Met veel plezier en belangstelling zal ik jullie verhaal volgen. Nu kan het grote genieten beginnen.

Groetjes Ildiz, Robert, Thuur en Taura

Lotte en Floor

ik wens jullie veel geluk met boaz.
kunne jullie al luiiers verschoonen?
lotte en floor

CHANTAL

hoi pedro en sandra

klaar voor de reis van jullie leven
geniet er samen met volle tuigen van en wij kijken mee op de web-site naar alle leuke verhalen en fotos natuurlijk
kus chantal
patrick maartje en rick